Sleutelservice

Bent u op zoek naar een specialist in sleutels in Almere? Dan bent u bij Schoenmakerij Markus aan het juiste adres. Onze vakkundige sleutelmaker staat voor u klaar! Bent u woonachtig in of nabij Almere en heeft u nieuwe sleutels nodig? Bij alle soorten sleutel wensen kunnen wij u helpen. Ook wanneer u uw sleutels in Almere bent verloren en nieuwe sleutels nodig heeft, kunt u uiteraard langs komen bij Schoenmakerij Markus.

Nieuwe sleutels in Almere nodig? Markus Schoenmakerij biedt u vele voordelen:

  • Altijd snelle service;
  • Ook Meester in schoenmakerij;
  • Uw schoenen kunnen er weer een lange tijd mee!

Direct in contact komen met Markus Schoenmakerij om de mogelijkheden te bespreken voor het laten maken van sleutels in Almere? Dit doet u via ons contactformulier. U kunt uiteraard ook bellen gedurende onze openingstijden naar: 06-57442941!

Sleutel service in Almere

Wij kunnen al uw sleutels dupliceren. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen u van dienst zijn. Wij dupliceren campersleutels, scootersleutels, autosleutels, caravansleutels, brommersleutels, voordeursleutels, kamersleutels, meubelsleutels, fietssleutels, en ga zo maar door!  Schoenmakerij Markus heeft een groot aantal sleutels op voorraad, dus wij kunnen u altijd uit de nood helpen. Ook het repareren van gebroken sleutels behoort tot de mogelijkheden bij  Schoenmakerij Markus.

Verder kunt u bij ons nummer- en naamborden bestellen voor nabij de voordeur. En net als bij het schoenmaken geldt: snelle service met een gulle glimlach! Onze medewerkers staan altijd voor u paraat om te helpen bij acute sleutelproblemen!

Ook het adres voor kerntrekbeveiliging

Naast het laten maken van sleutels in Almere bij Schoenmakerij Markus kunt u bij ons ook voor kerntrekbeveiliging terecht. Kerntrekbeveiliging is een manier om sloten nog beter te beveiligen tegen inbraak.  Kerntrekbeveiliging behoort tot het hang- en sluitwerk en wordt toegepast om de inbraakmethode “kerntrekken” tegen te gaan. Hiermee wordt bedoeld dat de kern van het slot wordt uitgeboord en zo uit het slot kan worden getrokken.