Schoenmakerij bij in de buurt in Almere

Loopt u al maanden rond op dezelfde versleten schoenen? Of zijn uw favoriete stappers zo beschadigd dat ze noodgedwongen in de gangkast staan? Wacht dan niet langer en kom met deze schoenen langs bij Schoenmakerij Markus. Wij zijn uw schoenmaker in Almere. Met jaren ervaring op het gebied van schoenreparatie, maken wij uw beschadigde schoenen weer als nieuw.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze schoenmakerij? Loop dan even binnen in onze schoenmakerij.

Schoenreparatie voor alle merken

Schoenmakerij Markus verzorgt reparaties aan alle bekende schoenmerken. Denk dan aan de merken Avang, Van Bommel, Greve en Van Lier. Ook voor schoenen van Engelse en Italiaanse merken als Grenson, Crockett & Jones en Santoni kunt u bij ons terecht. Voor het beste eindresultaat gebruiken wij voor al onze reparaties zoveel mogelijk originele materialen.

Uiteraard voeren wij ook reparaties uit aan hakken. Bij ons kunt u terecht voor afgebroken of loszittende hakken weer stevig bevestigen. Ook als het om hakken gaat, gebruiken wij zoveel mogelijk originele materialen.

Ook voor andere diensten

Schoenmakerij Markus verzorgt naast reparaties aan schoenen en hakken ook tal van andere diensten. Heeft u een reservesleutel nodig? Bij onze sleutelservice kunt u alle mogelijke sleutels laten namaken. Wilt u een naambordje laten maken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarvoor u ook bij ons komt, kunt u altijd rekenen op de allerbeste service.